Unique . Professional . Creative.
Tattooshop Tradtoo

Afspraak maken

We willen dat voor iedereen de tattoo sessie goed en ontspannen verloopt en dat je ondanks het 'onaangename' gevoel van getatoeëerd worden terug kunt kijken op een leuke sessie. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het bespreken, ontwerpen en uiteindelijk zetten van elke tatoeage. Mede om deze reden zetten wij tatoeages alleen op afspraak. 

Je kunt een afspraak maken via e-mail of kom bij ons langs.  

Telefonisch/ via whatsapp en via facebook maken we geen afspraken en geven we geen prijzen door. 

  • Schrik niet van wachttijden. Een tattoo zet je voor het leven. Laat je keuze voor een tattooshop niet afhangen van een paar weken wachttijd.
  • We vragen voor het maken van designs én voor het maken van een afspraak altijd een aanbetaling. Deze aanbetaling zal als de tattoo helemaal af is, verrekend worden.  Dit is een garantie dat we niet voor niets aan je ontwerp werken en dat je op de afgesproken dag en tijd aanwezig bent. 
  • Ben je verhinderd en kun je niet op je afspraak verschijnen? Laat het ons minimaal 48 uur vooraf weten en je aanbetaling blijft geldig voor je volgende afspraak. Zeg je te laat af of heb je je bedacht? Dan ben je je aanbetaling helaas kwijt. Aanbetalingen zijn niet terug te vorderen en niet door te schuiven naar andere personen.

Voor je contact met ons opneemt

Wat wil je laten zetten;
Waar wil je de tattoo hebben;
Wat worden (ongeveer) de afmetingen in cm
Wil je de tatoeage in kleur, of in black and grey

Je kunt voorbeelden/ referenties meenemen of e-mailen zodat we deze kunnen bespreken en een ontwerp voor je kunnen uitwerken. Elk ontwerp wordt altijd naar eigen hand uitgewerkt zodat je een unieke tattoo krijgt. 

Wanneer het om een custom design gaat, nodigen we je graag uit om eerst kennis te maken, eventueel referentiemateriaal in te kunnen zien en de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier is het gemakkelijker voor de artiest om je wensen en ideeën zo goed mogelijk op papier te krijgen. Zorg voor duidelijke referenties/ voorbeelden en probeer zo goed en duidelijk mogelijk je wensen en ideeën te omschrijven. 


Huisregels / Shop Etiquette

  • Breng niet je hele familie/ vriendenkring mee naar de shop. Een vriend of vriendin is geen probleem maar de shop is niet zo groot en veel bezoek zorgt voor afleiding voor zowel de tatoeëerder als voor jezelf. 
  • Het meebrengen van kinderen raden wij ten zeerste af en er worden geen kinderen toegestaan in de ruimte waar getatoeëerd wordt. Het laten zetten van een tatoeage kan flink wat tijd in beslag nemen en kinderen zijn over het algemeen niet zo goed in het stilzitten. Kinderen zijn zich vaak niet bewust van de gevaren in de omgeving en zijn nieuwsgierig. Iets aanraken, omgooien, of erger nog, zich ergens aan prikken is zo gebeurd.
  • Zorg dat je goed uitgerust bent en dat je je lichamelijk goed voelt. Zorg ervoor dat je goed hebt gegeten en neem bij lange sessies gerust eten en drinken mee. En mocht je niet lekker worden geef dit dan op tijd aan zodat er voor je gezorgd kan worden. 
  • Denk a.u.b. om je persoonlijke hygiëne.
  • Geen alcohol of drugs gebruiken. Indien dit wel het geval is komt de afspraak te vervallen. Gebruik van alcohol of drugs kan leiden tot bloedingen en kan het genezingsproces vertragen en van invloed zijn op het eindresultaat. 
  • Draag geen knellende kleding en laat je witte blouse thuis, eventuele inkt vlekken krijg je er niet meer uit. 
  • Wij zetten geen tatoeages bij klanten jonger dan 16 jaar. Ben je tussen de 16 en de 18 dan moeten je ouders aanwezig zijn tijdens de tattoo afspraak. 
 
E-mailen
Bellen
Instagram