Unique . Professional . Creative.
Tattooshop Tradtoo

Afspraak maken

We willen dat voor iedereen de tattoo sessie goed en ontspannen verloopt en dat je ondanks het 'onaangename' gevoel van getatoeëerd worden terug kunt kijken op een leuke sessie. Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het bespreken, ontwerpen en uiteindelijk zetten van elke tatoeage. Mede om deze reden zetten wij tatoeages alleen op afspraak. 

Je kunt bij ons in de shop een afspraak maken of via e-mail. We vragen altijd een aanbetaling. 

 Telefonisch, via whatsapp én via facebook maken we geen afspraken en geven we geen definitieve prijzen door. 

  • Schrik niet van wachttijden. Een tattoo zet je voor het leven. Laat je keuze voor een tattooshop niet afhangen van een paar weken wachttijd.
  • We vragen voor het maken van designs én voor het maken van een afspraak altijd een aanbetaling. Deze aanbetaling zal als de tattoo helemaal af is, verrekend worden. Dit is een garantie dat we niet voor niets aan je ontwerp werken en dat je op de afgesproken dag en tijd aanwezig bent. 
  • Ben je verhinderd en kun je niet op je afspraak verschijnen? Laat het ons minimaal 48 uur vooraf weten en je aanbetaling blijft geldig voor je volgende afspraak. Zeg je te laat af of heb je je bedacht? Dan ben je je aanbetaling helaas kwijt. Aanbetalingen zijn niet terug te vorderen en niet door te schuiven naar andere personen.

Onze huisregels / Do's & Dont's

  • Breng niet je hele familie/ vriendenkring mee naar de shop. Een vriend of vriendin is geen probleem maar de shop is niet zo groot en veel bezoek zorgt voor afleiding voor zowel de tatoeëerder als voor jezelf. 
  • Het meebrengen van kinderen raden wij ten zeerste af en er worden geen kinderen toegestaan in de ruimte waar getatoeëerd wordt. Het laten zetten van een tatoeage kan flink wat tijd in beslag nemen en kinderen zijn over het algemeen niet zo goed in het stilzitten. Kinderen zijn zich vaak niet bewust van de gevaren in de omgeving en zijn nieuwsgierig. Iets aanraken, omgooien, of erger nog, zich ergens aan prikken is zo gebeurd.
  • Zorg dat je goed uitgerust bent en dat je je lichamelijk goed voelt. Zorg ervoor dat je goed hebt gegeten en neem bij lange sessies gerust eten en drinken mee. En mocht je niet lekker worden geef dit dan op tijd aan zodat er voor je gezorgd kan worden. 
  • Denk a.u.b. om je persoonlijke hygiëne.
  • Geen alcohol of drugs gebruiken. Indien dit wel het geval is komt de afspraak te vervallen. Gebruik van alcohol of drugs kan leiden tot bloedingen en kan het genezingsproces vertragen en van invloed zijn op het eindresultaat. 
  • Draag geen knellende kleding en laat je witte blouse thuis, eventuele inkt vlekken krijg je er niet meer uit. 
  • Wij zetten geen tatoeages bij klanten jonger dan 16 jaar. Ben je tussen de 16 en de 18 dan moeten beide ouders aanwezig zijn tijdens de tattoo afspraak. 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram