Custom Design
 
Quality Tattooing

Over Tradtoo

Darryl Veer heeft Tattooshop Tradtoo in 2012 opgericht.
Met zijn creativiteit en artistieke kwaliteiten heeft Darryl Tradtoo weten op te bouwen tot een succesvolle tattooshop in Lelystad en omstreken. ​

Het team van Tattooshop Tradtoo bestaat inmiddels uit meerdere creatieve talenten die je graag helpen je droom werkelijkheid te laten worden. 
​​Maak kennis met team Tradtoo en bekijk hun portfolio's.

Team Tradtoo

Darryl Veer
Eigenaar en Tatoeëerder 

  • 3
  • 5
  • IMG-20180301-WA0004
  • Darryl veer Tradtoo 2020


Stijl/ Voorkeur: Custom design, flash, new school, old school, (neo) traditional, flash, geometric, black and grey, color.  

Sinds 2008 ontwikkelt Darryl Veer zich als custom tattoo artiest. Nadat hij bij verschillende tattoo studio's heeft gewerkt, besloot hij in 2012 om zich als zelfstandig ondernemer te gaan ontwikkelen.

Na verschillende ruimtes gehuurd te hebben, kreeg hij in 2018 de kans zijn eigen winkelpand te huren en deze greep hij met beide handen aan. Samen met zijn vrouw hebben zij Tattooshop Tradtoo weten op te bouwen tot een goedlopende, professionele en sfeervolle tattooshop.

Darryl is een allround tattoo artiest met een persoonlijke voorkeur naar custom designs. Hij ontwerpt tattoos het liefst zelf, nadat de wensen en ideeën van de klant zijn besproken. Daarnaast is het eigen maken van bestaande ontwerpen zeker aan hem besteedt.

Bekijk Portfolio


Kimmie Veer 
Shop manager

  • 2
  • Screenshot_20210109-112847_Photos (2)
  • Kimmie Veer
  • 0001-01-01-4194


Kimmie is samen met haar man Darryl aanwezig om alles in de shop, op de website, de administratie en de afspraken goed te laten verlopen. Ook zorgt ze voor een hygiënische werkomgeving en een gezellige sfeer.

Daarnaast is ze aan het leren om in de te tatoeëren, zodat Darryl zich op het grote werk kan richten en zij in de toekomst de kleinere tatoeages kan gaan overnemen.

Kimmie is altijd creatief bezig, de schilderijen, beeldjes en beschilderde meubels in de tattooshop zijn door haar gemaakt. Als je iets hebt gezien wat je graag zou willen hebben kan dat, het is namelijk te koop in de tattooshop.

Paola Monteiro
Tattoo artiest

  • 1
  • 9


Stijl/ Voorkeur: Fine line tattoos, script, lettering, minimalism, linework, fine art, abstract.

Paola komt uit Brazilië en is naar Lelystad verhuisd om met haar zoontje bij haar vriend te wonen. Ze is een echte multi-artiest en ze houdt zich sinds haar jeugd bezig met veel verschillende ambachten. Paola maakte in 2011 deel uit van de body art wereld en zette piercings, deed scarification en hield zich bezig met het reconstrueren van oorlellen.

In 2018 is ze begonnen met tatoeëren en vond hierin haar passie. Ze vindt het prachtig om haar eigen tekeningen op de huid van mensen te zien. Ze ontwerpt de tattoos graag zelf na het bespreken van ideeën met de klant en heeft een zeer goed oog voor kleine details en het fijnere werk. 

Wij hebben Paola als zzp-er bij ons team gevraagd om met name het kleinere en fijnere werk over te nemen van Darryl.

Bekijk Portfolio


 

Vergunning

Tattooshop Tradtoo is in het bezit van een GGD-vergunning. We werken strikt volgens de hygiëne richtlijnen voor tatoeëren van het RIVM.
Je kunt Tradtoo vinden op veilig tatoeeren en piercen.nl

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden, en alles wat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren, is verpakt in folie/ plastic. Na elke tattoo sessie wordt dit allemaal direct weggegooid en wordt alles grondig gedesinfecteerd.

Bij Tradtoo gebruiken we uitsluitend tattoo inkt van de (vegan) merken Intenze en Eternal. Deze merken staan constant onder zeer strenge Nederlandse keuringen. Ook worden alle producten die wij gebruiken, uitsluitend bij Nederlandse leveranciers ingekocht.Recensies 
 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram