Custom Design
 
Quality Tattooing

Over Tradtoo

Darryl Veer heeft Tattooshop Tradtoo in 2012 opgericht.
Met zijn creativiteit en artistieke kwaliteiten heeft Darryl Tattooshop Tradtoo tot een goedlopende tattooshop in Lelystad en omstreken gemaakt. ​

Het team van Tattooshop Tradtoo bestaat uit meerdere creatieve talenten die je graag helpen je droom werkelijkheid te laten worden. ​

​Maak kennis met team Tradtoo en bekijk de portfolio's.

Team Tradtoo

Darryl Veer
Eigenaar en Tatoeëerder

 • 3
 • 5
 • IMG-20180301-WA0004
 • Darryl veer Tradtoo 2020


Sinds 2008 ontwikkelt Darryl Veer zich als custom tattoo artiest. Nadat hij bij verschillende tattoo studio's heeft gewerkt, besloot hij in 2012 om zich als zelfstandig ondernemer te gaan ontwikkelen.

Na verschillende ruimtes gehuurd te hebben, kreeg hij in 2018 de kans zijn eigen winkelpand te huren en deze greep hij met beide handen aan. Samen met zijn vrouw hebben zij Tattooshop Tradtoo weten op te bouwen tot een goedlopende, professionele en sfeervolle tattooshop.

Darryl is een allround tattoo artiest met een persoonlijke voorkeur naar custom black & gray designs. Hij ontwerpt tattoos het liefst zelf, nadat de wensen en ideeën van de klant zijn besproken. Daarnaast is het eigen maken van bestaande ontwerpen zeker aan hem besteedt.


Kimmie Veer 
Shop manager

 • 2
 • Screenshot_20210109-112847_Photos (2)
 • Kimmie Veer
 • 0001-01-01-4194


Kimmie is samen met haar man Darryl aanwezig om alles omtrent de shop, de website de administratie en de afspraken goed te laten verlopen en zorgt ze voor een hygiënische werkomgeving en gezellige sfeer.

Daarnaast is ze aan het leren om in de toekomst ook te gaan tatoeëren, zodat Darryl zich op het grote werk kan focussen en zij in de toekomst de kleinere designs kan overnemen.

Kimmie is altijd creatief bezig, de schilderijen, beeldjes en beschilderde meubels in de tattooshop zijn door haar gemaakt. Als je iets hebt gezien wat je graag zou willen hebben kan dat, het staat namelijk te koop in haar webshop.  

Yasz
Piercer

 • 8
 • 6


Sinds juli 2017 gecertificeerd en GGD gekeurde piercer. Yasmijn leerde we begin 2015 kennen waarna er een goede vriendschap is ontstaan. Ondanks dat zij een backpack trip naar Australië in de planning had staan voor dat jaar bleven we contact houden voor een tattoo apprenticeship. Toen bleek dat tatoeëren voor Yasmijn niet het beoogde geluk bracht, heeft zij besloten te stoppen met tatoeëren en over te stappen naar het piercen. Piercen doet zij dan ook alleen als zij er een prettig gevoel bij heeft. Intieme piercings, tong piercings en piercings onder de 16 jaar vallen hier bijvoorbeeld niet (meer) onder. Naast het piercen heeft Yasz een vaste baan en is hierdoor 1 dag per week aanwezig. Voor afspraken m.b.t. piercings kun je terecht bij Yasz zelf. 

Paola Monteiro
Tattoo artiest

 • 1
 • 9


Paola komt uit Brazilië en is naar Lelystad verhuisd om met haar zoontje bij haar vriend te wonen. Ze is een multi-artiest en ze houdt zich sinds haar jeugd bezig met veel verschillende ambachten. Paola maakte in 2011 deel uit van de body art wereld en zette piercings, deed scarification en hield zich bezig met het reconstrueren van oorlellen. In 2018 is ze begonnen met tatoeëren en vond hierin haar passie. Ze vindt het prachtig om haar eigen tekeningen op de huid van mensen te zien. Ze ontwerpt de tattoos graag zelf na het bespreken van ideeën met de klant en heeft een zeer goed oog voor kleine details en het fijnere werk. 


Vergunning

Tattooshop Tradtoo is in het bezit van een GGD vergunning. We werken strikt volgens de hygiëne richtlijnen voor tatoeëren van het RIVM. Je kunt Tradtoo dan ook vinden op veilig tatoeeren en piercen.nl.
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden, en alles dat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren, is verpakt in plastic. Na elke tattoosessie wordt dit allemaal direct weggegooid en wordt alles grondig gedesinfecteerd.
Bij Tradtoo gebruiken we uitsluitend tattoo inkt van de (vegan) merken Intenze en Eternal. Deze merken staan constant onder zeer strenge Nederlandse keuringen. Tevens worden alle producten die wij gebruiken, uitsluitend bij Nederlandse leveranciers ingekocht. 


Recensies 

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram