TattooshopTradtoo
 

Over ons

Team Tradtoo

Darryl Veer

Darryl Veer

Eigenaar en Tatoeëerder Sinds 2008 ontwikkelt Darryl Veer zich als custom tattoo artiest. Nadat hij bij verschillende tattoo studio's heeft gewerkt, besloot hij in 2012 om zich als zelfstandig ondernemer te gaan ontwikkelen. Na verschillende ruimtes gehuurd te hebben, kreeg hij in 2018 de kans om zijn eigen winkelpand te huren en deze greep hij met beide handen aan. Samen met zijn vrouw hebben zij Tattooshop Tradtoo weten op te bouwen tot een goed lopende professionele en sfeervolle tattooshop. Darryl is een allround tattoo artiest met een persoonlijke voorkeur naar custom black & gray designs. Hij ontwerpt tattoos het liefst zelf, nadat de wensen en ideeën van de klant zijn besproken. Daarnaast is het eigen maken van bestaande ontwerpen zeker aan hem besteedt.

Kimmie Veer

Kimmie Veer

Floor manager Kimmie is samen met Darryl aanwezig om alles omtrent de winkel, administratie en de afspraken goed te laten verlopen. Ook maakt en onderhoud ze de website. Naast het managen van de tattooshop is Kimmie altijd creatief bezig. De schilderijen, beeldjes en meubels in de tattooshop zijn (bijna allemaal) door haar gemaakt. Als je iets hebt gezien wat je graag zou willen hebben kan dat. De meeste items staan sinds kort namelijk te koop in haar online shop: www.etsy.com/shop/kimmieveer

Yasmijn (Yasz)

Yasmijn (Yasz)

Piercer Sinds juli 2017 gecertificeerd en GGD gekeurde piercer en voormalig tattoo apprentice van Darryl Veer. Yasmijn leerde we begin 2015 kennen waarna er een goede vriendschap is ontstaan. Ondanks dat zij een backpack trip naar Australië in de planning had staan voor dat jaar bleven wij contact houden voor een tattoo apprenticeship. Tijdens haar verblijf in Melbourne kreeg zij een ingeving voor een nieuwe tattooshop naam, en deelde deze met Darryl. Darryl's Custom Tattoos was in een mum van tijd omgetoverd in Tattooshop Tradtoo (Trad(ional) (Tat)too). Na haar terugkomst in Nederland in 2016 is ze wekelijks bij ons te vinden. Toen bleek dat tatoeëren voor Yasmijn niet het beoogde geluk bracht, heeft ze besloten te stoppen met tatoeëren en over te stappen naar piercen. Piercen doet zij dan ook alleen als zij er een prettig gevoel bij heeft. Intieme piercings, tong piercings en piercings onder de 16 jaar vallen hier bijvoorbeeld niet onder. Naast het piercen heeft Yasmijn een vaste baan en is hierdoor 1 dag per week bij ons aanwezig. Voor afspraken m.b.t. piercings kun je terecht bij Yasmijn zelf.


Tattooshop Tradtoo is in het bezit van een GGD vergunning. We werken dan ook strikt volgens de richtlijnen. Je kunt ons dan ook vinden via deze link: https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio
Er wordt bij Tradtoo strikt gewerkt volgens de landelijke richtlijnen van veilig tatoeëren. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden, en alles dat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren, is verpakt in plastic. Dit wordt na elke sessie direct weggegooid en alles wordt grondig gedesinfecteerd. We tatoeëren volgens de strikte regels en gebruiken uitsluitend tattoo inkt van de (vegan) merken Intenze en Eternal. Deze merken staan constant onder zeer strenge Nederlandse keuringen.
Tevens worden alle producten die wij gebruiken, uitsluitend bij Nederlandse leveranciers ingekocht. E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram