Tattooshop Tradtoo
Artistiek . Creatief . Uniek
 

Darryl Veer

Eigenaar en Tattoo Artiest

Stijl/ voorkeur; Allround, custom design, new school, old school, (neo) traditional, geometric, black and grey, color

Darryl is erg trots om zijn creativiteit te mogen vereeuwigen in de huid van zijn klanten. Vanaf 2008 ontwikkelt hij zich als all-round tattoo artiest. De designs maakt hij het liefst zelf, aan de hand van de wensen en ideeën van zijn klanten, maar ook het aanpassen en eigen maken van bestaande ontwerpen is aan hem besteedt.

Met een flinke dosis humor en een gezellige babbel zorgt Darryl ervoor dat de sessie voorbijvliegt en je de tattooshop verlaat met een mooie unieke tatoeage én met een brede glimlach.
Bekijk zijn portfolio en beoordeel zelf of zijn stijl past bij jou smaak!Paola Monteiro

ZZP - Tattoo Artiest

Stijl/ voorkeur: botanisch, abstract, black & grey , aquarel, schets, dotwork, geometrisch, script, fineline, minimalisme.

Paola komt uit Brazilië en is met haar zoon naar Lelystad verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen. Na 7 jaar als body mod artist in haar eigen tattoo shop gewerkt te hebben, waar haar ex-man de tattoo artiest was terwijl zij permanente make-up, scarification, piercings en oorlellen repareerde, vond ze in 2017 haar passie in het tatoeëren. Ze tekent en schildert al haar hele leven en vindt het heerlijk om haar eigen tekeningen op de huid van mensen te zien.

Paola ontwerpt de tatoeages graag zelf na overleg met de cliënt en heeft een zeer goed oog voor kleine details en fijn werk. Ken je die fijne lijntjes die door een laser lijken te zijn gemaakt? Zij is er de persoon voor. Botanisch, schets, aquarel, mini details? Ze zal het leuk vinden om jou ideeën werkelijkheid te maken.Bekijk haar portfolio en beoordeel zelf of haar stijl past bij jou smaak!

Jan Willem Leidelmeyer Kaat

ZZP- Tattoo Artiest

Stijl/ voorkeur; Allround Black and grey realisme en Polynesische stijl.


Jan is ongeveer 3 jaar professioneel aan het werk als tattoo artiest en heeft bij een aantal verschillende shops gewerkt. Hij heeft zich kunnen ontplooien als een artiest die zorgvuldig kwalitatief goede en complexe tattoos kan zetten.
Hij heeft van kleins af aan veel getekend plus geschilderd en doet dit ook nog steeds met heel veel liefde en passie en daarbij geld ditzelfde ook voor het zetten van tatoeages. Dit is onlosmakelijk met zijn identiteit verbonden.
Jan is iemand die rustig, serieus en kalm is en met veel aandacht luistert naar je tattoo ideeën. Hij is een allround tattoo artiest maar heeft extra passie voor ijzersterk black and grey realisme en voor de Polynesische stijl. Daarbij zou hij graag in de toekomst zich nog meer verdiepen in full color realisme.


E-mailen
Map
Info
Instagram