Tattooshop Tradtoo
Artistiek . Creatief . Uniek
 

Informatie

 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het laten zetten van je tattoo kan per e-mail, of je kunt tijdens onze openingstijden even bij ons binnen lopen. Voor een intake gesprek kun je vanaf heden gebruik maken van onderstaande.  Een intake gesprek reserveren is geheel vrijblijvend en een aanbetaling is hier dus niet nodig. 

Mail ons

We vragen wel altijd een aanbetaling van €50,-  voor het maken van een afspraak voor de tattoo sessie en voor het ontwerpen van custom designs (zonder ingeplande tattoo sessie ). 

Dit kan contant betaald worden of via een betaalverzoek. Je kunt in onze winkel niet pinnen.


Tattoo intake gesprek


Wanneer je nog niet precies weet wat je wilt hebben kun je  eerst een tattoo informatie afspraak maken om je wensen met ons te bespreken. Dit is vrijblijvend en tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en je ideeën aan ons voorleggen. Daarnaast is dit ook een perfect moment als je liever eerst even kennis wilt maken.DownloadsToestemmingsformulier & Inktpaspoort


Vanaf 2022 is het verplicht voor de klant en artiest om het toestemmingsformulier in te vullen.
Wij maken gebruik van de  digitale formulieren op yourtattoosoft.nl
Ook kun je het toestemmingsformulier en inktpaspoort en bijbehorende informatie zoals bepaald door de Europese richtlijnen downloaden.


Complicaties bij een tatoeage, zoals allergieën, kunnen soms op zeer lange termijn optreden. Het is niet altijd bekend waardoor deze complicaties zich voordoen of bij welke inkten sprake is van een verhoogd risico.
Bij onderzoek en behandeling kan het belangrijk zijn om te achterhalen welke soort inkt is gebruikt en van welke fabrikant en uit welke batch de gebruikte inkt afkomstig is.
Het is daarom belangrijk deze informatie minimaal 7 jaar goed te bewaren.


Onze huisregels

Tattooshop Tradtoo heeft ervoor gekozen om pas te tatoeëren vanaf 16 jaar. En van 16 tot 18 jaar is er toestemming nodig van je ouders of voogd en moet hij of zij aanwezig zijn tijdens het begin van de tattoo sessie.
Kinderen worden door de vele risico's en afleiding niet toegelaten in de studio.
Klanten onder invloed van alcohol en/of drugs worden ten alle tijde geweigerd. Bij twijfel aan drank/ drugsgebruik mogen wij klanten weigeren.
Eten, drinken en roken is niet toegestaan in de studio. Voor in de shop is een wachtruimte waar je tijdens pauzes even wat kunt eten en drinken.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Kom alleen naar je afspraak, wil je dat echt niet neem dan maximaal 1 vriend of familielid mee.
Zet het geluid van evt. mobiele telefoons uit i.v.m. afleiding.
Iedere klant is verplicht voorafgaand aan de sessie het toestemmingsformulier invullen.
Een custom design/ ontwerp speciaal voor jouw gemaakt door Tattooshop Tradtoo, wordt eenmalig gezet.
Mocht een door ons gezette tattoo na het genezingstermijn van 6 weken niet helemaal gepakt hebben, dan kun je deze binnen 2 maanden gratis laten bijwerken. (mits de tattoo goed is verzorgd). Na deze periode zullen wij een uurtarief rekenen.
We vragen voor het maken van een afspraak altijd een aanbetaling. Als je onverhoopt niet kunt en ons ruim op tijd informeert, plannen we een nieuwe afspraak in. Zie je van de tattoo af dan geven wij de aanbetaling niet terug. Dit is een vergoeding voor de gereserveerde dag/ tijd en het eventuele werk wat al is verricht door de artiest. Niet op komen dagen, dan ben je tevens de aanbetaling kwijt.
De cadeaubon van Tattooshop Tradtoo is niet inwisselbaar voor contant geld, en is 2 jaar geldig na datum van uitgifte.
Ben je tevreden, vertel het dan aan andere en laat gerust een review achter op Google. Bedankt!Tattoo nazorg

Jouw nieuwe tatoeage is door de tatoeëerder voorzien van een nazorgzalf die is afgedekt met huishoudfolie, dit mag je na 2  tot 4 uur verwijderen.

Na het verwijderen van de folie volg je de volgende nazorg instructies:

- Was je handen altijd voor het aanraken van de folie. Dit doe je met een hypoallergene, milde zeep (pompflacon, geen zeepblok).
- Verwijder voorzichtig de folie en gooi dit direct in de prullenbak.
- Vervolgens was je de tatoeage voorzichtig met alleen je hand en met een milde hypo allergene zeep.
- Spoel de zeep voorzichtig maar grondig af.
- Droog de tatoeage door te deppen met schoon keukenpapier, een zachte doek die geen pluisjes achterlaat, of laat deze drogen aan de lucht.
- Na het drogen van de tatoeage smeer je deze met schone handen in met een hypoallergene aftercare zalf die aangeraden is door je tatoeëerder. Wij adviseren gebruik te maken van Bepanthen Tattoo zalf.
- Was en smeer de tatoeage een dag of 3 a 4 en daarna smeer je hem alleen nog in twee tot driemaal per dag tot de huid hersteld is.
- Zorg dat je altijd schone handen hebt en dat de tatoeage niet uitdroogt tijdens de genezing, en smeer frequent dunne laagjes aftercare zalf.


Tijdens de genezing is het belangrijk op de volgende dingen te letten:

- Ga niet in bad, niet zwemmen en niet naar de sauna tot je tatoeage genezen is.

- Blijf uit direct zonlicht gedurende 2 maanden. Indien dit niet lukt kun je na genezing de tatoeage voorzien van een zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor.

- Draag altijd schone kleding, en zorg voor schoon beddengoed gedurende de genezing.

- Blijf van de tatoeage af, ga niet krabben als het jeukt of pulken als er velletjes loskomen.

- Gebruik geen (huid)desinfectiemiddelen, deze kunnen een goede genezing in de weg staan.

  Neem bij twijfel of vragen gerust contact met ons op, neem contact op met de huisarts bij complicaties en licht ons s.v.p. altijd in.

 

E-mailen
Map
Info
Instagram