Tattoo informatie

Afspraak maken

Maak een afspraak voor jouw tattoo via e-mail of kom langs tijdens onze openingstijden.

tradtoo@gmail.com 
WhatsApp: 06 45932208 • Houd er rekening mee dat we voor het maken van een afspraak voor de tattoosessie en voor op maat gemaakte ontwerpen (zonder geplande tattoosessie) een aanbetaling van €50,- vragen. Deze kan contant of via een betaalverzoek worden voldaan. Let op: in onze winkel is geen pinapparaat aanwezig.
 • Voor grotere tattoos is het mogelijk dat je naar de studio wordt gevraagd voor een bespreking over het ontwerp.
 • Besprekingen zijn niet nodig voor kleinere tattoos, omdat deze op de dag zelf samen met de klant kunnen worden ontworpen.
 • Op de dag van de afspraak zal de artiest het officiële ontwerp laten zien.
 • Indien er wijzigingen moeten worden aangebracht aan het ontwerp, worden deze samen met de klant besproken en aangepast.

Intake gesprek

Als je nog niet zeker weet wat voor tatoeage je wilt, kan je altijd eerst een afspraak maken voor een tattoo informatie gesprek. Dit gesprek is vrijblijvend, waarin je jouw wensen met ons kan bespreken en al jouw vragen kan stellen. Aarzel niet om ons een mailtje te sturen voor meer informatie.


Ook wanneer je nog helemaal geen tatoeages hebt en misschien zenuwachtig of bang bent, ben je bij ons in goede handen.
Ons team neemt graag de tijd om de stappen van het tattoo proces aan je uit te leggen en ervoor te zorgen dat je zenuwen verdwijnen.
Door jaren ervaring en professionaliteit weet team Tradtoo een fysiek vervelende en soms zelfs pijnlijke ervaring om te zetten in een gezellige tattoo sessie waar je voor altijd fijn op terug kunt kijken.

Afspraak maken


Wetgeving

Toestemmingsformulier


Vanaf 2022 zijn klanten en artiesten verplicht om het toestemmingsformulier in te vullen. Gelukkig biedt yourtattoosoft.nl een digitaal formulier aan dat je kunt invullen en ondertekenen.

Je kunt het toestemmingsformulier, het inktpaspoort en andere informatie (waaronder de nazorg instructies ) die vereist is volgens de Europese richtlijnen hieronder downloaden.

Formulieren
Tattoo Formulieren 2023.pdf (260.61KB)
Formulieren
Tattoo Formulieren 2023.pdf (260.61KB)Inktpaspoort

Soms kunnen er complicaties optreden bij tatoeages, zoals allergieën, die pas op lange termijn merkbaar zijn. Het is niet altijd duidelijk wat de oorzaak is van deze complicaties, of welke inkten een verhoogd risico vormen.
Bij onderzoek en behandeling is het echter belangrijk om te weten welk soort inkt is gebruikt, bij welke fabrikant deze vandaan komt en uit welke batch de inkt afkomstig is. Het is daarom van belang om het inktpaspoort ten minste zeven jaar lang te bewaren.
  Huisregels

 • Tatoeëren is bij ons alleen mogelijk vanaf 16 jaar. Van 16 tot 18 jaar is toestemming van de ouder of voogd vereist, die ook aanwezig moet zijn tijdens het begin van de sessie.
 • Kinderen zijn niet toegestaan in de studio vanwege potentiële gevaren en afleiding.
 • Klanten die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs worden altijd geweigerd. Bij twijfel over het gebruik van drank/drugs mogen wij klanten weigeren.
 • Eten, drinken en roken is niet toegestaan in de studio. Er is een wachtruimte beschikbaar waar je tijdens pauzes kunt eten en drinken.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan, uitgezonderd hulphonden.
 • Kom bij voorkeur alleen naar je afspraak. Wil je toch iemand meenemen, dan is maximaal 1 vriend of familielid toegestaan in de tattoo studio zelf.
 • De mobiele telefoon moet op stil of worden uitgezet om afleiding te voorkomen.
 • Iedere klant is verplicht om voorafgaand aan de sessie het toestemmingsformulier in te vullen.
 • Een custom design of ontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt door een van de artiesten bij Tattooshop Tradtoo, wordt slechts eenmaal gezet.
 • Als een door ons gezette tattoo na het genezingsproces van 6 weken niet helemaal gepakt heeft, dan kun je deze binnen 2 maanden gratis laten bijwerken (op voorwaarde dat de tattoo goed is verzorgd). Na deze periode zullen we een uurtarief in rekening brengen.
 • Voor het maken van een afspraak is altijd een aanbetaling vereist. Als je ons ruim van tevoren informeert dat je niet kunt, plannen we een nieuwe afspraak in. Als je besluit om de tattoo niet te nemen, wordt de aanbetaling niet teruggegeven. Dit bedrag dekt de kosten voor de gereserveerde dag/tijd en het eventuele werk dat al is verricht door de artiest. Als je niet op komt dagen, ben je de aanbetaling kwijt.
 • De cadeaubon van Tattooshop Tradtoo kan niet worden ingewisseld voor contant geld en is 2 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.
 • Als je tevreden bent, vertel het dan aan anderen en laat gerust een review achter op Google. Bedankt!

Als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, stuur ons dan een e-mail, een berichtje via WhatsApp of vul ons contactformulier in.

WhatsApp: 06 45932208


E-mailen
Map
Info
Instagram