About Tradtoo

Bij Tradtoo zijn we trots op onze ontspannen en vriendelijke sfeer en vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Wij zijn een creatief team dat zich naast het zetten van unieke tatoeages ook richt op het bouwen van goede relaties met onze klanten. Onze getalenteerde artiesten zijn gepassioneerd en hebben jarenlange ervaring in het creëren van unieke en persoonlijke ontwerpen. We vinden het belangrijk om met onze klanten samen te werken, zodat we hun visie kunnen begrijpen en hun ideeën tot leven kunnen brengen. 

Bij Tradtoo staan we voor kwaliteit en hygiëne. We gebruiken alleen de beste inkt en materialen en volgen strikte protocollen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen. We houden ons aan de hoogste normen van de tattoo-industrie en werken hard om onze klanten de beste ervaring te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een kleine, subtiele tattoo of een grote, gedurfde statement piece, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs en ervaar onze sfeer en laat ons je helpen om jouw droomtattoo te creëren.  • Tradtoo; aanbevolen door Tattoo Platform!

"Sinds 2010 is Tattoo Platform de enige organisatie waar kwaliteit een erg grote rol speelt. We krijgen hulp van vele gerespecteerde artiesten en liefhebbers om het kaf van het koren te scheiden. Het werk van de artiesten in Nederland wordt bekeken en er wordt gelet op strak lijnwerk, vloeiende schaduwen en mooie volle kleuren. Zo creëren we een onafhankelijk overzicht van tattoo shops waar je met een gerust gevoel in de stoel kunt ploffen.
In de afgelopen jaren is alles behoorlijk gegroeid en wordt het gewaardeerd wat we doen en wordt een profiel op Tattoo Platform gezien als een soort keurmerk. "

Bekijk ons profiel op Tattoo Platform!

  • GGD Vergunning

Tattooshop Tradtoo is in het bezit van een GGD-vergunning. We werken strikt volgens de nieuwe hygiëne richtlijnen en de Europese norm voor tatoeëren. Je kunt Tattooshop Tradtoo vinden op veilig tatoeëren en piercen.nl
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden en alles wat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren is verpakt in folie/ plastic. Na elke tattoo sessie wordt dit direct weggegooid en worden de producten en de behandelruimte grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast maken we alleen gebruik van de door de REACH goedgekeurde inkten.

  • Nu ook piercings bij Tradtoo!

Vanaf heden is de ervaren Sammy beschikbaar bij Tradtoo voor het zetten van piercings. 

Neem gerust contact met haar op via Whatsapp: 0628257737 of neem een kijkje op haar website: Sammy piercings
E-mailen
Map
Info
Instagram