Tattooshop Tradtoo
Artistiek . Creatief . Uniek
 


Tattooshop Tradtoo


 

 

Aanbevolen door Tattoo Platform

"Sinds 2010 is Tattoo Platform de enige organisatie waar kwaliteit een erg grote rol speelt. We krijgen hulp van vele gerespecteerde artiesten en liefhebbers om het kaf van het koren te scheiden. Het werk van de artiesten in Nederland wordt bekeken en er wordt gelet op strak lijnwerk, vloeiende schaduwen en mooie volle kleuren. Zo creëren we een onafhankelijk overzicht van tattoo shops waar je met een gerust gevoel in de stoel kunt ploffen.
In de afgelopen jaren is alles behoorlijk gegroeid en wordt het gewaardeerd wat we doen en wordt een profiel op Tattoo Platform gezien als een soort keurmerk. "

Bekijk ons profiel op Tattoo Platform!


Veilig en hygiënisch

Tattooshop Tradtoo is in het bezit van een GGD-vergunning. We werken strikt volgens de nieuwe hygiëne richtlijnen en de Europese norm voor tatoeëren. Je kunt Tattooshop Tradtoo vinden op veilig tatoeëren en piercen.nl
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden en alles wat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren is verpakt in folie/ plastic. Na elke tattoo sessie wordt dit direct weggegooid en worden de producten en de behandelruimte grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast maken we alleen gebruik van de door de REACH goedgekeurde inkten.


 

Ons team

Darryl Veer

Darryl Veer

Eigenaar Tradtoo & tattoo artiest

Over Darryl Veer is de eigenaar en oprichter van Tattooshop Tradtoo. Darryl tekent al zo lang hij zich kan herinneren. Het overlijden van zijn grote stimulans, zijn vader, bracht een heftige periode teweeg. Toch is dit het moment geweest dat Darryl besloot van om van zijn passie zijn beroep te maken. Darryl is erg trots zijn creativiteit te mogen vereeuwigen in de huid van zijn klanten. Sinds 2008 ontwikkelt hij zich als all-round tattoo artiest. De ontwerpen maakt hij het liefst aan de hand van de wensen en ideeën van zijn klanten, maar ook het aanpassen en eigen maken van bestaande ontwerpen is aan hem besteedt. Met een flinke dosis humor en een gezellige babbel zorgt hij ervoor dat de sessie voorbij vliegt en je de tattooshop verlaat met een prachtig uniek kunstwerk en met een brede glimlach. ​ Bekijk zijn portfolio en beoordeel zelf of zijn stijl past bij jou smaak!

Stijl/ voorkeur Custom design, flash, new school, old school, (neo) traditional, flash, geometric, black and grey, color.

Kimmie Veer

Kimmie Veer

Shop manager

Over Kimmie is samen met Darryl aanwezig om alles omtrent de shop, de website de administratie en de afspraken goed te laten verlopen en zorgt ze voor een hygiënische werkomgeving en gezellige sfeer. Daarnaast is ze aan het leren om in de toekomst ook te gaan tatoeëren, zodat Darryl zich op het grote werk kan focussen en zij met der tijd de kleinere designs kan overnemen. Kimmie houd zich bezig met de administratie, boekt de afspraken en verzorgt de website. Daarnaast zorgt ze in de shop voor een hygiënische werkomgeving en gezellige sfeer. Naast het runnen van de tattooshop is Kimmie altijd creatief bezig, de schilderijen en meubels in de tattooshop zijn door haar gemaakt. Als je iets hebt gezien wat je graag zou willen hebben kan dat, het staat namelijk te koop in de tattooshop.

Paola Monteiro

Paola Monteiro

Zzp - Tattoo Artiest

Over Paola komt uit Brazilië en is met haar zoon naar Lelystad verhuisd om bij haar vriend te gaan wonen. Na 7 jaar als body mod artist in haar eigen tattoo shop gewerkt te hebben, waar haar ex-man de tattoo artiest was terwijl zij permanente make-up, scarification, piercings en oorlellen repareerde, vond ze in 2017 haar passie in het tatoeëren. Ze tekent en schildert al haar hele leven en vindt het heerlijk om haar eigen tekeningen op de huid van mensen te zien. Ze ontwerpt de tatoeages graag zelf na overleg met de client en heeft een zeer goed oog voor kleine details en fijn werk. Ken je die fijne lijntjes die door een laser lijken te zijn gemaakt? Zij is er de persoon voor. Botanisch, schets, aquarel, mini details? Ze zal het leuk vinden om jou ideeën werkelijkheid te maken. Bekijk haar portfolio en beoordeel zelf of haar stijl past bij jou smaak!

Stijl/ voorkeur Botanisch, abstract, black & grey , aquarel, schets, dotwork, geometrisch, belettering\script, lijnwerk, fineline, minimalisme.

Jan Willem Leidelmeyer Kaat

Jan Willem Leidelmeyer Kaat

Positie ZZP- Tattoo artiest

Over Jan is ongeveer 3 jaar professioneel aan het werk als tattoo artiest en heeft bij een aantal verschillende shops gewerkt. Hij heeft zich kunnen ontplooien als een artiest die zorgvuldig kwalitatief goede en complexe tattoos kan zetten. Hij heeft van kleins af aan veel getekend plus geschilderd en doet dit ook nog steeds met heel veel liefde en passie en daarbij geld ditzelfde ook voor het zetten van tatoeages. Dit is onlosmakelijk met zijn identiteit verbonden. Jan is iemand die rustig, serieus en kalm is en met veel aandacht luistert naar je tattoo ideeën. Hij is een allround tattoo artiest maar heeft extra passie voor ijzersterk black and grey realisme en voor de Polynesische stijl. Daarbij zou hij graag in de toekomst zich nog meer verdiepen in full color realisme.

Stijl/ voorkeur Black and grey realisme, Polynesische stijl

Bekijk hier de portfolio's van onze artiesten

E-mailen
Map
Info
Instagram