Onze tattoo artiesten


Darryl Veer

Eigenaar Tradtoo en Tattoo Artiest
Stijl/ voorkeur; allround, custom design, new school, old school, (neo) traditional, geometric, black and grey, color.

Ontmoet Darryl Veer, de trotse eigenaar en oprichter van Tattooshop Tradtoo!
Darryl tekent al sinds zijn jonge jaren en liet zich inspireren door zijn vader. Toen zijn vader overleed, besloot Darryl van zijn passie zijn beroep te maken. Sinds 2008 is hij uitgegroeid tot een all-round tattoo artiest die zijn creativiteit mag vereeuwigen in de huid van zijn klanten.

De ontwerpen maakt hij het liefst aan de hand van de wensen en ideeën van zijn klanten, maar ook het aanpassen en eigen maken van bestaande ontwerpen is aan hem besteedt.
Met zijn humor en gezelligheid zorgt Darryl ervoor dat de sessie voorbij vliegt en dat je de tattooshop verlaat met een prachtig en uniek kunstwerk en een brede glimlach.
Benieuwd naar Darryl's stijl?  Bekijk hier zijn portfolio!


Paola Monteiro

ZZP - Tattoo Artiest
Stijl/ voorkeur: botanisch, abstract, black & grey, aquarel, sketch, dotwork, geometrisch, script, fineline, minimalisme.

Maak kennis met Paola, een getalenteerde tatoeëerder die oorspronkelijk uit Brazilië komt en nu in Lelystad woont met haar zoon.
Na zeven jaar als body mod-kunstenaar te hebben gewerkt, waarbij ze piercings, permanente make-up, scarification en oorlel reparaties uitvoerde in haar eigen tattoo shop (waar haar ex-man de tattoo artiest was), vond Paola haar echte passie in 2017: tatoeëren.

Met jarenlange ervaring in tekenen en schilderen, geniet ze ervan om haar eigen ontwerpen tot leven te brengen op het lichaam van haar klanten. Haar oog voor detail en fijn werk is ongeëvenaard, en ze is vooral goed in het maken van zeer fijne lijntjes die lijken te zijn gemaakt door een laser. Of je nu een botanisch ontwerp, een schets, aquarel of mini-details wilt,
Paola werkt graag samen met de klant om het perfecte ontwerp te creëren.
Bekijk haar portfolio en laat haar talenten jou inspireren.


Jan Willem Leidelmeyer 

ZZP- Tattoo Artiest
Stijl/ voorkeur; Allround Black and grey realisme en Polynesische stijl.

Jan, een professionele tattoo-artiest met drie jaar werkervaring, heeft bij verschillende shops gewerkt en zich ontwikkeld tot een zorgvuldige artiest die complexe, kwalitatief hoogwaardige tatoeages kan zetten. Door zijn passie voor tekenen en schilderen sinds zijn jeugd, heeft Jan een sterke affiniteit voor het zetten van tatoeages. Het is een onlosmakelijk onderdeel van zijn identiteit.

Jan staat bekend om zijn rustige, serieuze en kalme persoonlijkheid, en luistert met grote aandacht naar de ideeën van zijn klanten. Hij is een allround tattoo-artiest, maar heeft een speciale voorliefde voor ijzersterk black and grey realisme en de Polynesische stijl. In de toekomst wil hij zich graag nog meer verdiepen in full color realisme.

Bekijk hier Jan zijn indrukwekkende portfolio!Barbara

ZZP Tattoo Artiest
Stijl/ voorkeur: neo traditional, old school, dotwork and sketch style. 

Barbara komt oorspronkelijk uit Polen en is begonnen met tatoeëren in 2016. Haar voorkeur voor tatoeëren gaat uit naar de stijlen neotraditioneel, old school dotwork en sketch tattoos.  
Ze haalt veel voldoening uit het creëren van bloemen, dieren en schattige tatoeages.


Bekijk hier haar portfolio

Marcos Smaili

ZZP Tattoo Apprentice
Stijl/ voorkeur: old school, donkere stijl, bold lines, blackwork.

Maak kennis met Marcos Smaili, de Braziliaanse artiest die in 2020 zijn intrede maakte in de tatoeëerwereld. Met zijn achtergrond in publiciteit en focus op kunst, biedt hij een unieke kijk op het tatoeëren. Al van jongs af aan is hij dol op tatoeages, met name de old school-stijl en degenen die lijken op horrorfilms. Als je op zoek bent naar unieke tekeningen, dan is Marcos de artiest voor jou.

Marcos is aan het leren en is op zoek naar klanten die een van zijn eigen ontwerpen flash tattoos zou willen laten zetten.

Bekijk zijn portfolio hier!


 


E-mailen
Map
Info
Instagram