About Tradtoo

Bij Tradtoo zijn we trots op onze ontspannen en vriendelijke sfeer en vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Wij zijn een creatief team dat zich naast het zetten van unieke tatoeages ook richt op het bouwen van goede relaties met onze klanten. Onze getalenteerde artiesten zijn gepassioneerd en hebben jarenlange ervaring in het creëren van unieke en persoonlijke ontwerpen. We vinden het belangrijk om met onze klanten samen te werken, zodat we hun visie kunnen begrijpen en hun ideeën tot leven kunnen brengen. 

Bij Tradtoo staan we voor kwaliteit en hygiëne. We gebruiken alleen de beste inkt en materialen en volgen strikte protocollen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen. We houden ons aan de hoogste normen van de tattoo-industrie en werken hard om onze klanten de beste ervaring te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een kleine, subtiele tattoo of een grote, gedurfde statement piece, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom langs en ervaar onze sfeer en laat ons je helpen om jouw droomtattoo te creëren.  • Tradtoo; aanbevolen door Tattoo Platform!

"Sinds 2010 is Tattoo Platform de enige organisatie waar kwaliteit een erg grote rol speelt. We krijgen hulp van vele gerespecteerde artiesten en liefhebbers om het kaf van het koren te scheiden. Het werk van de artiesten in Nederland wordt bekeken en er wordt gelet op strak lijnwerk, vloeiende schaduwen en mooie volle kleuren. Zo creëren we een onafhankelijk overzicht van tattoo shops waar je met een gerust gevoel in de stoel kunt ploffen.
In de afgelopen jaren is alles behoorlijk gegroeid en wordt het gewaardeerd wat we doen en wordt een profiel op Tattoo Platform gezien als een soort keurmerk. "

Bekijk ons profiel op Tattoo Platform!

  • GGD Vergunning

Tattooshop Tradtoo is in het bezit van een GGD-vergunning. We werken strikt volgens de nieuwe hygiëne richtlijnen en de Europese norm voor tatoeëren. Je kunt Tattooshop Tradtoo vinden op veilig tatoeëren en piercen.nl
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpnaalden en alles wat aangeraakt wordt tijdens het tatoeëren is verpakt in folie/ plastic. Na elke tattoo sessie wordt dit direct weggegooid en worden de producten en de behandelruimte grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast maken we alleen gebruik van de door de REACH goedgekeurde inkten.

  • Nu ook piercings bij Tradtoo!

Vanaf heden is de ervaren Sammy beschikbaar bij Tradtoo voor het zetten van piercings. 

Neem gerust contact met haar op via Whatsapp: 0628257737 of neem een kijkje op haar website: Sammy piercings  • Klant Reviews Tradtoo (2)
  • Klant Reviews Tradtoo (3)
  • Klant Reviews Tradtoo (4)
  • Klant Reviews Tradtoo (5)
  • Klant Reviews Tradtoo (1)


Lees meer reviews


Ons team

Darryl Veer

Darryl Veer

Positie Eigenaar Tradtoo & tattoo artiest

Over Ontmoet Darryl Veer, de trotse eigenaar en oprichter van Tattooshop Tradtoo! Darryl, een getalenteerde tattoo artiest, werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door zijn vader en begon dankzij hem met tekenen. Na het overlijden van zijn vader besloot Darryl van deze passie zijn beroep te maken. Hij is in 2008 begonnen met tatoeëren en doet dit nog steeds met veel enthousiasme. De ontwerpen maakt hij het liefst aan de hand van de wensen en ideeën van zijn klanten, maar ook het aanpassen en eigen maken van bestaande ontwerpen is aan hem besteedt. Met een flinke dosis humor en een gezellige babbel zorgt hij ervoor dat de sessie voorbij vliegt en je de tattooshop verlaat met een prachtig uniek kunstwerk en met een brede glimlach.​ Bekijk zijn portfolio en beoordeel zelf of zijn stijl past bij jou smaak!

Kimmie Veer

Kimmie Veer

Positie Mede eigenaar & Floor manager

Over Kimmie en haar man Darryl werken samen om alles omtrent hun tattooshop zo goed mogelijk te laten verlopen. Kimmie's taken omvatten o.a. het beheren van de administratie, het reserveren van afspraken en het onderhouden van de website. Daarnaast zorgt ze ook voor een schone en gezellige werkomgeving, en doet ze voorraadbeheer van de tattooshop. Buiten het runnen van de tattooshop is Kimmie ook een echte creatieveling. De schilderijen en meubelstukken in de shop zijn door haar hand gemaakt en zijn te koop voor geïnteresseerden.

Paola Monteiro

Paola Monteiro

Positie Zzp - Tattoo Artiest

Over Maak kennis met Paola, een getalenteerde tatoeëerder die oorspronkelijk uit Brazilië komt en nu in Nederland woont met haar zoon. Na zeven jaar als body mod-kunstenaar te hebben gewerkt, waarbij ze piercings, permanente make-up, scarification en oorlel reparaties uitvoerde in haar piercing en tattoo shop (waar haar ex-man de tattoo artiest was), vond Paola haar ware passie in 2017: tatoeëren. Na jarenlange ervaring met tekenen en schilderen, geniet ze ervan om haar eigen ontwerpen tot leven te brengen op het lichaam van haar klanten. Haar oog voor detail, precisie en streven naar perfectie zijn enkele van de redenen waarom de meeste van haar klanten bij haar terugkomen. Of je nu een botanisch ontwerp, een schets, aquarel of mini-details wilt, Paola is hiervoor de aangewezen artiest. Bekijk haar portfolio en laat haar werk jou overtuigen.

Jan Willem Leidelmeyer

Jan Willem Leidelmeyer

Positie ZZP- Tattoo artiest

Over Een talentvolle tattoo-artiest met een passie voor realisme en polynesische stijl. Jan is een professionele tattoo-artiest met meer dan 4 jaar ervaring in de tattoobranche. Hij heeft in verschillende shops gewerkt en heeft zichzelf ontwikkeld tot een zorgvuldige artiest die complexe en hoogwaardige tatoeages kan zetten. Van jongs af aan had Jan al een ongekende passie voor tekenen en schilderen. Zijn liefde voor tatoeages was daarom geen verrassing. Het is nu zelfs een onmisbaar deel van zijn identiteit geworden. Jan staat bekend om zijn ontspannen, serieuze en rustige persoonlijkheid. Hij luistert met grote aandacht naar de ideeën van zijn klanten en werkt samen met hen om tot het beste resultaat te komen. Hoewel Jan een allround tattoo-artiest is, heeft hij een speciale voorkeur voor ijzersterk black and grey realisme en de Polynesische stijl. Hij is vastbesloten zich in de toekomst verder te gaan verdiepen in full color realisme.

Barbara Kotel

Barbara Kotel

Positie ZZP - tattoo artiest

Over Barbara komt oorspronkelijk uit Polen en is begonnen met tatoeëren in 2016. Haar voorkeur voor tatoeëren gaat uit naar de stijlen neotraditioneel, old school dotwork en sketch tattoos. 
Ze haalt veel voldoening uit het creëren van bloemen, dieren en schattige tatoeages.

Sammy Roxanne

Sammy Roxanne

Positie ZZP Piercer

Over In 2014 kreeg ik een kans om me te verdiepen in de wereld van bodypiercing. Ondanks dat ik nooit had gedacht dat mijn passie bij piercings zou liggen, heb ik deze kans gegrepen. Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld en ambitieuze doelen gesteld voor de manier waarop ik piercings zet, met name wat betreft de materialen van de sieraden en hygiëne, die naar mijn mening in Nederland veel beter kunnen. Nu, na 9 jaar, ben ik trots op mijn prestaties, de kwaliteit die ik mijn klanten kan bieden en de reputatie die ik heb opgebouwd. Toch blijf ik mezelf uitdagen om mijn werk voortdurend te verbeteren en mijn doelen te blijven nastreven.

Marcos Smaili

Marcos Smaili

Positie Tattoo apprentice

Over Marcos Smaili is een Braziliaanse artiest die in 2020 is begonnen met tatoeëren. Met een publiciteitsdiploma en een focus op kunst brengt hij deze unieke kijk op de wereld van tattoos. Sinds hij klein was, heeft hij altijd van tatoeages gehouden, vooral old school en werken die op horrorfilms lijken. Als je op zoek bent naar gedurfde lijnen en van unieke tekeningen houdt, is hij de juiste persoon. Marcos is aan het leren en is op zoek naar klanten die een van zijn eigen ontwerpen flash tattoos zou willen laten zetten.
E-mailen
Map
Info
Instagram